Zesde Policy Governance Nieuwsbrief

Vorige maand kwam de zesde Policy Governance Nieuwsbrief uit. De afgelopen twee jaar hebben wij als redactie met veel plezier de Nieuwsbrief verzorgd. En gezien de honderden belangstellenden naar wie we de nieuwbrief besturen, niet voor niets.
Toch is dit ook de laatste nieuwsbrief zijn. Niet omdat we denken dat onze taak erop zit. Integendeel, gezien de actualiteit van het thema Governance denken we dat er meer dan ooit behoefte is aan informatie over een doordacht, coherent en bewezen systeem voor besturen en toezichthouden, zoals Policy Governance dit biedt.
We zullen daarom met u mee blijven denken en ons in het publieke gesprek over goed besturen blijven mengen. Dat doen we alleen op een manier, die beter bij deze tijd past, en die hopelijk een betere verhouding biedt tussen inspanning en effect. U kunt ons voortaan vinden op dit weblog, op Twitter @pgnieuwsbrief, en in onze nieuwe LinkedIn-groep Policy Governance Gebruikers Nederland. We hopen u daar opnieuw te ontmoeten en het gesprek aan te gaan!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s